Εύρηκα > Πρόγραμμα Ε.Κ.Ε

Δημιουργία Κύρους, Ενίσχυση εικόνας, Επιπλέον συναισθηματική σύνδεση με τη μάρκα.

Η Εύρηκα για πάνω από 50 χρόνια έχει παρουσία σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό με τα προϊόντα της, απολαμβάνοντας την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των καταναλωτριών. Έτσι ένα πρόγραμμα ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού θα ήταν μια έμπρακτη απόδειξη πως σαν «υπεύθυνος πολίτης» της κοινωνίας επιστρέφει ένα μέρος από τις απολαβές του, με τρόπο ουσιαστικό και αληθινό, στις ελληνίδες καταναλώτριες.

Ενέργειες

  1. Υποστήριξη από την Front Line και υλοποίηση όλων των προγραμμάτων και εκδηλώσεων που έτρεχαν παράλληλα με την εκστρατεία «Η Μόδα πολεμά τον καρκίνο του στήθους» στην οποία η Εύρηκα ήταν ο αποκλειστικός χορηγός για πάνω από 5 χρόνια.
  2. Καμπάνια Ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στο πλαίσιο του «Οκτώβρης, Μήνας πρόληψης». Για τις ανάγκες του προγράμματος στήθηκαν stands σε πολυσύχναστους δρόμους και πλατείες της Αθήνας στα οποία έμπειρο και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και προωθήτριες, σε συνεργασία με την αντικαρκινική εταιρία, διένειμαν έντυπο υλικό και ενημέρωναν τον κόσμο για την αξία της πρόληψης!