About Us

Είμαστε μια εταιρία που από το 1997 προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην επικοινωνία και την προώθηση πωλήσεων (Integrated Marketing and sales promotion agency ), δημιουργώντας εξέλιξη και πρόσθετη αξία για τα brands και τους πελάτες μας.

Με στελέχη που διαθέτουν τεχνογνωσία και εμπειρία και απελευθερωμένοι από τα κλισέ που καθοδηγούν σε συγκεκριμένες επιλογές επικοινωνίας επιλέγουμε κάθε φορά τα κατάλληλα «εργαλεία» που θα φέρουν σ’ επαφή το brand με τον καταναλωτή δημιουργώντας ταύτιση και μια ιδιαίτερη σχέση μαζί του.

Χθες

Ο πυρήνας τεχνογνωσίας μας είναι η εταιρεία Frontline, που ιδρύθηκε το 1997 και καταξιώθηκε ως μία από τις πιο δυναμικές, ελληνικές εταιρείες Επικοινωνίας & Προώθησης Πωλήσεων (Integrated Marketing & Sales Promotion Agency).

Ορόσημο στην αναπτυξιακή μας πορεία υπήρξε το 2009, χρονιά που τα ιδρυτικά στελέχη της Frontline δημιούργησαν την ‘αδελφή εταιρεία’ CGC Communication, με σκοπό την εξέλιξη και διεύρυνση των υπηρεσιών σε νέους τομείς και τεχνολογίες (augmented reality, social media platforms, virtual implementation). Κίνηση που ολοκλήρωσε καίρια τις παρεχόμενες υπηρεσίες, στηρίζοντας στρατηγικά την ανάγκη μετάβασης του πελάτη στη νέα εποχή ψηφιακής επικοινωνίας.

Σε όλα τα χρόνια των δραστηριοτήτων μας, ο πελάτης ήταν και παραμένει το κίνητρο της εξέλιξής μας, λειτουργώντας ως η πιο ισχυρή ‘γεννήτρια’ δημιουργικότητας, σε κάθε μας προσπάθεια. Με γνώμονα πάντα τους στόχους και τα προσδοκώμενα αποτελέσματα για την ανάπτυξή του, μελετάμε και εφευρίσκουμε κάθε φορά την κατάλληλη μέθοδο επικοινωνίας, αξιοποιώντας τον συνδυασμό τεχνικών που οδηγούν στην επιτυχία του. Για εμάς, η εξέλιξη του πελάτη, και ειδικά σε αντίξοες συνθήκες, είναι το είδωλο της επιτυχίας μας!

Σήμερα

Στην πιο κρίσιμη καμπή της αγοράς και σε ένα περιβάλλον έντονων προκλήσεων, κάνουμε την επόμενη αποφασιστική κίνηση: Οι εταιρείες Frontline και CGC Communication Α.Ε. ενώνουν τις δυνάμεις τους και γίνονται ΜΙΑ, θωρακίζοντας την ανταγωνιστικότητά τους με ολοκληρωμένη εμπειρία και ενισχυμένη ευελιξία στην παροχή υπηρεσιών. Πάντα με γνώμονα την εξέλιξη του πελάτη, και με ακλόνητη την πεποίθηση ότι η συνδυαστική χρήση διαφορετικών εργαλείων & τεχνικών ενισχύει την αντοχή στον χρόνο και τις καταστάσεις, πολλαπλασιάζοντας το αποτέλεσμα.

Σήμερα, με περισσότερες δυνάμεις κι εμπειρίες, και πάντα με βάση το τρίπτυχο γνώση – ευελιξία – προσανατολισμός στο αποτέλεσμα, παρέχουμε 360 επικοινωνία, δημιουργώντας εξέλιξη και πρόσθετη αξία για τα brands και τους πελάτες που μας εμπιστεύονται την επικοινωνία τους. Με υψηλά εξειδικευμένα στελέχη κι απελευθερωμένοι από τα κλισέ που εγκλωβίζουν σε τυποποιημένες επιλογές, είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε πρωτότυπες λύσεις που παράγουν αποτέλεσμα, από την πιο απλή, μέχρι την πιο σύνθετη ανάγκη επικοινωνίας.

Αυτό είναι και το πιο βασικό σημείο της διαφοροποίησής μας: Στη CGC δεν επικοινωνούμε απλώς, χτίζουμε σχέσεις, βοηθώντας το brand να εμπλακεί στην καθημερινότητα του καταναλωτή, ως η πιο ξεχωριστή, αυθόρμητη και φιλική εμπειρία!

Αύριο

Θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε εξέλιξη για τους πελάτες μας, με έμφαση στην καινοτομία και την υιοθέτηση κάθε νέας τεχνολογίας και μεθόδου, που μπορεί να δημιουργήσει πρόσθετα οφέλη, μειώνοντας τα κόστη τους.

Με δεδομένη τη μετακίνηση της επικοινωνίας στον ψηφιακό τομέα και στο κοινωνικό πεδίο, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε συνεχώς νέες μεθόδους και τεχνικές που προσδίδουν ‘ζωντανά’ χαρακτηριστικά στην επικοινωνία, φέρνοντάς τη όλο και πιο κοντά στον καταναλωτή. Αυτή η σχέση θα έχει διάρκεια στον χρόνο, επειδή βασίζεται σε αξίες και ‘αληθινές’ εμπειρίες, που θα μας προτείνουν συνεχώς νέες ιδέες για να ζούμε καλύτερα.

Σε αυτό το πλαίσιο, σκοπός μας είναι να είμαστε για τους πελάτες μας η πιο ευέλικτη κι αποτελεσματική ομάδα, που θα αποτελεί πηγή πρωτότυπης στρατηγικής και δημιουργικής σκέψης, συμβάλλοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη κι επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων.

Στην digital εποχή, σας περιμένουμε για να δώσουμε προσωπικότητα στο brand σας, ενισχύοντας την εξωστρέφειά του και βγάζοντας προς τα έξω τον καλό χαρακτήρα του. Όταν οι επιμέρους αγορές θα γίνονται κοινωνικές ομάδες και τα κοινά-στόχος ακόλουθοι, μαζί θα διαμορφώνουμε τα πιο κοινωνικά brands, που όλοι θα επιζητούν τη συντροφιά τους, σε βάθος χρόνου. Ακολουθήστε μας στη νέα εποχή και… socialize to capitalize!